Terug

Disclaimer

Disclaimer

Villa Ibiza Huren heeft de op deze website getoonde informatie, tarieven en foto’s met zorg samengesteld, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Villa Ibiza Huren aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het foutloos of ononderbroken functioneren van de website of door derden aangebrachte veranderingen in de inhoud van de website. Niets uit deze website mag worden gekopieerd of gepubliceerd zonder uitdrukkelijke toestemming van Villa Ibiza Huren.

Alle tarieven en prijzen zijn vermeld in Euro’s.

Privacy

1. Indien u via deze website per e-mail vragen stelt aan Villa Ibiza Huren (via info@VillaIbizaHuren.nl) gebruikt Villa Ibiza Huren uw gegevens slechts ter beantwoording van uw vraag.

2. Indien u boekingen via deze website verricht vraagt Villa Ibiza Huren hierbij naar naam, geboortedatum, geslacht, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummers, en e-mailadres van u en uw reisgenoten. Door het maken van een reservering, bent u automatisch opgenomen in ons adressenbestand. Deze persoonsgegevens gebruikt Villa Ibiza Huren voor de afhandeling van het door u geboekte appartement of villa. Uw naam, geboortedatum, adres postcode en woonplaats zullen aan de eigenaar van de betreffende villa die u heeft geboekt worden doorgegeven voor het huurcontract.

Daarnaast zal Villa Ibiza Huren de gegevens van de personen die eerder een accomodatie bij Villa Ibiza Huren hebben geboekt, gebruiken om die personen bij de aanvang van het nieuwe zomerseizoen een paar keer per jaar een e-mailbericht toe te zenden.

Villa Ibiza Huren geeft uw gegevens in geen geval door aan derden, bijvoorbeeld voor reclame- en/of andere doeleinden.

3. Villa Ibiza Huren houdt bij welke hosts de site bezoeken. Villa Ibiza Huren analyseert deze gegevens voor statistische informatie, hierna worden ze verwijderd. Villa Ibiza Huren gebruikt de verkregen informatie om de site te verbeteren en als informatie voor adverteerders en potentiële adverteerders teneinde de inzetbaarheid van de site voor hun advertentiecampagnes te beoordelen.

4. Op de website van Villa Ibiza Huren wordt een aantal links naar andere websites vermeld. Villa Ibiza Huren draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze sites alsmede voor het privacy-beleid van de betreffende bedrijven of instellingen

Terug