Terug

Villa Sant Vicent Ibiza 1

Villa Sant Vicent is een prachtige gerenoveerde finca in het noorden van eiland. Met vijf slaapkamers biedt deze villa plaats voor 10 personen. De villa heeft een grote binnenplaats met een zwembad van ruim 10x5m. Aan deze binnenplaats ligt ook de buitenkeuken. Het terrein is ongeveer 450 m2 groot.

De villa ligt in de buurt van het kleine plaatsje Sant Vicent, met het strand Cala de Sant Vicente op ongeveer 5 minuten rijden. Het noorden is iets minder toeristisch dan de rest van het eiland en de stranden zijn hierdoor vaak iets rustiger.

De villa beschikt over een open keuken met o.a. een oven, magnetron, vaatwasser en een wasmachine. Buiten is er een barbecue aanwezig evenals voldoende ligbedden en parasols.

Aantal slaapkamers:

5

Aantal personen:

10

Aantal badkamers:

4

Prijs vanaf:

€ 3075

Prijs tot:

€ 4750

Borg:

€ 600

Overige voorzieningen:

Wat is er inbegrepen:

Eindschoonmaak, badhanddoeken en bedlinnen.

Goed om te weten:

Strandhanddoeken dien je bij de meeste villa's zelf te verzorgen.

Dit is de globale locatie van deze villa

One Response to Villa Sant Vicent Ibiza 1

  • Kimberly & Patrick over Villa Sant Vicent Ibiza 1:

    De eigenaresse van de villa was zeer behulpzaam en konden wij ten aller tijde bereiken. Aangezien het voor ons een trouwlokatie was hadden wij wat vragen en werden goed geholpen. We hebben de eigenaresse dan ook uitgenodigd op de dag zelf langs te komen zodat ze kon zien hoe haar villa er dan uit zo zien. Mede omdat te zien was hoe zuinig zij was op haar villa. Dit contact etc. verliep erg leuk allemaal en goed.

Terug