Terug

Villa Santa Gertrudis Ibiza 22

Deze villa ligt in een dennenbos van 30.000 m2, met fruitbomen op terrastuinen, verschillende gazons, een verscheidenheid aan bloemen en een met olijfbomen langs de oprijlaan. Zowel de tuin als de villa bieden schitterende vergezichten tot aan de zee. De oorspronkelijke boerderij, het nieuwe hoofdgebouw en bijgebouw met slaapkamers zijn verbonden door veranda’s en paden met een zwembad en de siervijver. Een ander bijgebouw biedt een grote, comfortabele ruimte voor muziek, lezen, conversatie, televisie en games. De oude finca heeft een eigen keuken, maar er is ook een grote keuken en eetkamer beschikbaar op de begane grond van het nieuwere bijgebouw bij het zwembad. Het uitzicht vanaf het terras is spectaculair. De oude finca beschikt over massieve muren van bijna een meter dik en hoge plafonds, waarin de boomstammen zichtbaar zijn gebleven. Hierin zijn grote dubbele slaapkamers met eigen ensuite badkamers gesitueerd en kleinere die douches en toiletten delen. Het nieuwere bijgebouw heeft grote tweepersoonsslaapkamers met ensuite badkamers. De finca is geschikt voor grote groepen. Hoewel het gebied volledig ongerept is en de villa ½ km van een kleine weg ligt, is er een lokale bar en een kleine winkel op korte en aangename loopafstand. Het is 4 km naar het dorp San Rafael, 6 km naar het dichtstbijzijnde strand, 17 km naar de luchthaven en de stad Ibiza ligt op slechts 11 km afstand. Twee van de beroemdste clubs ter wereld liggen op 5 km afstand.
Bekijk beschikbaarheid
[wpsbc id="2" title="no" legend="yes" legend_position="side" display="1" year="0" month="0" start="1" dropdown="no" jump="no" history="3" tooltip="1" highlighttoday="no" weeknumbers="no" language="nl"]

Aantal slaapkamers:

11

Aantal personen:

22

Aantal badkamers:

8

Prijs vanaf:

€ 7700

Prijs tot:

€ 16500

Borg:

€ 2000

Wat is er inbegrepen:

Goed om te weten:

Strandhanddoeken dien je bij de meeste villa's zelf te verzorgen.

Dit is de globale locatie van deze villa

One Response to Villa Santa Gertrudis Ibiza 22

  • Linda & Edwin over Villa Santa Gertrudis Ibiza 22:

    Voor ons 10jarig huwelijksfeest hebben wij deze villa gehuurd. De ligging is schitterend net als het uitzicht op de baai van San Antonio. De eigenaar is erg vriendelijk en spreekt goed Engels.

Terug